Lleida

El grup socialista a la Paeria pregunta amb urgència per l’onada de robatoris a Cappont

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

Fèlix Larrosa lamenta que l’equip de govern municipal “minimitzi” les situacions relacionades amb la seguretat ciutadana en indrets de la ciutat i que “quan nosaltres trepitgem un barri veiem que hi ha un problema”

El cap de l’oposició a la Paeria, Fèlix Larrosa, demana a l’Ajuntament de Lleida i a la Guàrdia Urbana que reforcin la vigilància al barri de Cappont davant la creixent sensació d’inseguretat a la zona. Després de copsar quina és la situació actual amb els veïns i empresaris de l’hostaleria, Fèlix Larrosa afirma que la situació és “preocupant” i explica que en els últims dies s’han produït intents de robatori en cinc establiments del barri.

Per aquest motiu, Larrosa reclama que s’incrementi la presència de la Guàrdia Urbana en aquesta zona, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, per fer dur a terme accions de caràcter preventiu. Alhora, el cap de l’oposició es pregunta com es troba el quadrant del servei de policies locals de la ciutat. Fèlix Larrosa lamenta que l’equip de govern municipal “minimitzi” les situacions relacionades amb la seguretat ciutadana en indrets de la ciutat i que “quan nosaltres trepitgem un barri veiem que hi ha un problema”.

En aquest sentit, el cap de l’oposició a la Paeria també posa com a exemple altres situacions, com les que s’han arribat a produir recentment a la zona de l’Auditori. El representant socialista a l’Ajuntament de Lleida també considera que “no és normal” que a Sucs els veïns facin patrulles davant de l’onada de robatoris en aquest punt del terme municipal de Lleida.

Paraules clau: