Lleida

El PSC demana a la Paeria reobrir les piscines dels Magraners i de Gardeny aquest estiu

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

Jackson Quiñónez, que ha criticat que l’equip de govern municipal mantingui clausurades les dues instal·lacions, ha defensat la necessitat “d’oferir aquest servei d’oci i de lleure del qual se’n beneficien les ciutadanes i ciutadans"

El regidor del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Lleida, Jackson Quiñónez, ha reclamat a l’equip de govern municipal reobrir les piscines municipals dels Magraners i de Gardeny aquest estiu. Jackson Quiñónez, que ha criticat que l’equip de govern municipal mantingui clausurades les dues instal·lacions, ha defensat la necessitat “d’oferir aquest servei d’oci i de lleure del qual se’n beneficien les ciutadanes i ciutadans, que reforça la cohesió social dels barris i que afavoreix la pràctica esportiva saludable”.

Jackson Quiñónez ha recordat que “els Magraners i Gardeny necessiten tenir les piscines obertes per evitar que els seus veïns i veïnes s’hagin de desplaçar en altres punts de la ciutat, ja que la distància pot desincentivar els desplaçaments”. “Amb aquesta mesura, el tripartit d’ERC, Junts i el Comú allunya el barri dels Magraners de Lleida”, ha afirmat el regidor del grup municipal socialista, que ha exigit a la Regidoria d’Esports que reconsideri la seva decisió. Jackson Quiñónez, que ha criticat que la Paeria hagi actuat d’esquenes a les associacions de veïns, també ha lamentat que l’equip de govern municipal no hagi realitzat els treballs necessaris per adequar les piscines de Gardeny.

“Han tingut prou temps per a fer-ho”, ha dit el regidor del grup municipal socialista, que també ha preguntat, per escrit, quin és el pressupost que es destinarà per a la reparació i adequació de les millores de les instal·lacions per a la seva posada en marxa a l’estiu i de quina partida sortirà. Finalment, el representant socialista també ha sol·licitat la xifra de places de socorristes que es licitaran per garantir la seguretat i l’atenció dels usuaris i de les usuàries de les piscines.

Fitxers adjunts:

Paraules clau: