Lleida

El PSC reclama a la Paeria un informe de responsabilitats patrimonials del Camp d'Esports

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

El regidor socialista ha afirmat que el PSC està al costat des jugadors, del personal contractat i de les famílies dels nens i nenes del futbol base, després de la rescissió immediata del conveni amb el Lleida Esportiu

El regidor del grup municipal socialista a la Paeria, Jackson Quiñónez, demana a l’equip de govern municipal de l’Ajuntament de Lleida que encomani un informe de responsabilitats patrimonials del Camp d’Esports. Després de la comissió sobre les polítiques de la gestió cultural, esport i de joventut, Jackson Quiñónez ha reclamat aquest dimecres l’elaboració d’un document per valorar l’estat de preservació de les instal·lacions esportives cedides mitjançant un conveni al Lleida Esportiu, inclosa la gespa, per tal de reclamar, en cas que fos necessari, la reparació de presumptes desperfectes.

El representant socialista ha manifestat que “dins del mobiliari hi ha elements i materials que són importants per al món de l’esport, que cal seguir preservant per a les aficionades i aficionats”, per la qual cosa, “reclamem un informe que emparés la Paeria en cas d’un possible dany patrimonial”. Jackson Quiñónez, que ha destacat “la valentia adoptada per l’equip de govern municipal d’ERC i Junts”, també ha ressaltat que tots els grups polítics i regidors no adscrits s’hagin sumat al plantejament del PSC per tal de revocar de manera immediata el conveni amb el Lleida Esportiu, defensat des de l’inici del cas i recollit en una proposta de resolució presentada pel mateix grup socialista.

El regidor socialista ha afirmat que “el PSC està al costat des jugadors, del personal contractat i de les famílies dels nens i nenes del futbol base”. En aquest sentit, Jackson Quiñónez ha explicat que existeixen mecanismes administratius i jurídics per trobar una alternativa per als infants i, per això, insta “la Regidoria d’Esports a treballar per donar una solució vàlida”.

Paraules clau: