Lleida

El PSC denuncia la falta de celeritat per reparar la paret dels Camps Elisis

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

La regidora Carme Valls lamenta “la desídia” de l’equip de govern municipal a l’hora de restaurar la part afectada, situada a l’entrada al recinte per la Plaça Borés, imalgrat haver assegurat durant el ple del mes de juliol

El grup municipal socialista a la Paeria ha traslladat al Consell Territorial del Patrimoni la falta de celeritat de l’equip de govern municipal per rehabilitar la part del mur dels Camps Elisis, que es va desprendre el passat mes de març del 2020. La regidora del grup municipal socialista, Carme Valls, lamenta “la desídia” de l’equip de govern municipal a l’hora de restaurar la part afectada, situada a l’entrada al recinte per la Plaça Borés, imalgrat haver assegurat durant el ple del mes de juliol que l’acció de restauració es duria a terme abans d’acabar el 2020.

“Hem entrat al 2021 i encara no s’ha executat cap acció, tot i el compromís de l’equip de govern municipal”, ha afirmat Carme Valls, que ha ressaltat “la importància de preservar el patrimoni històric de la ciutat de Lleida, de rellevància i emblemàtic, com és el cas de l’entrada als Camps Elisis”. La representant, que explica que l’estat del mur és “deplorable”, recorda que el PSC es va adreçar a l’equip de govern municipal per saber la previsió de rehabilitació durant els plens del passat 4 de juny del 2020 i del 31 de juliol del 2020.

Carme Valls explica que en la carta es demana si des del Consell Territorial del Patrimoni s’ha requerit a la Paeria “perquè intervingui atès el valor patrimonial de la porta dels Camps Elisis”, d’inspiració necolàssica. 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: