Lleida

El PSC estudiarà les propostes del Comú i s’emplaça a treballar per construir una alternativa

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

Jaume Sellés destaca l'objectiu d'establir un quadern de ruta que prioritzi els interessos de la ciutat per atendre qüestions d’urgència per a la ciutadania, i que tenen a veure amb la seguretat, la neteja, les plagues i la falta de llum

El portaveu del grup municipal socialista a la Paeria, Jaume Sellés, ha explicat aquest divendres que el PSC estudiarà les propostes presentades pel Comú de Lleida amb l’objectiu d’establir un quadern de ruta que “prioritzi els interessos de la ciutat per atendre qüestions d’urgència per a la ciutadania, i que tenen a veure amb la seguretat, la neteja, les plagues i la falta d’il·luminació als carrers”. Jaume Sellés, que ha afegit que les propostes plantejades se sotmetran a debat durant la pròxima reunió executiva del PSC de Lleida, ha explicat que “estem absolutament compromesos en propiciar el canvi que la ciutadania demana” i que, per això, “treballarem fins a l’últim segon per construir una majoria de 15 regidors que donin suport a un govern alternatiu”.

El representat socialista ha dit que “ens hem emplaçat a seguir treballant; tot està viu i és obvi que nosaltres pensem que en aquesta ciutat cal formar un govern de caràcter progressista”. Jaume Sellés, que ha recordat que “el PSC assumirà la responsabilitat històrica que li correspon per aquest moment”, ha apel·lat a “la responsabilitat” de la resta de grups polítics i de regidores i regidors no adscrits a l’Ajuntament de Lleida per tal que “avantposin els interessos de la ciutat als legítims interessos partidistes”.

“El PSC no es quedarà aturat davant d’un escenari que deliberadament ha buscat el govern municipal de la Paeria per no negociar uns pressupostos quan no té el suport per tirar-los endavant”, ha afirmat el portaveu del grup municipal socialista, que ha lamentat que l’alcalde de Lleida estigui conduint la ciutat “al desastre”. Jaume Sellés ha conclòs que “estem representant el sentiment generalitzat que té la ciutadania de Lleida davant del carreró sense sortida en què ens ha instaurat el govern municipal”. Finalment, Jaume Sellés ha explicat que el PSC continuarà mantenint, la setmana que ve, trobades amb els agents socials, econòmics i cívics de la ciutat per explicar les seves propostes.

Paraules clau: