Lleida

El PSC lamenta el retard de 16 mesos per materialitzar la rambla verda a Corregidor Escofet

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

La regidora Cristina Morón s’adreça a la Paeria per demanar per la previsió d’obres de millora a les pistes esportives de Pardinyes, situades a l’Avinguda Tortosa i al carrer Ramon Argilés, atès que presenten “greus problemes de manteniment

La regidora del grup municipal socialista, Cristina Morón, lamenta els setze mesos de retard amb què l’equip de govern de la Paeria ha posat en marxa el projecte de rambla verda al carrer Corregidor Escofet, al barri de Pardinyes. En aquest sentit, la representant es pregunta per quin motiu les obres del projecte, que va ser presentat al gener del 2019 i que va ser fruit d’un procés participatiu de la ciutadania, no s’ha realitzat fins ara.

Al mateix temps, Cristina Morón també pregunta per la previsió de l’equip de govern municipal per reparar les peces dels sortidors d’aigua de la font situada a la mateixa rambla de Corregidor Escofet, i que van ser malmesos durant els mesos de confinament. La regidora del grup municipal socialista s’adreça a la Paeria per demanar per la previsió d’obres de millora a les pistes esportives de Pardinyes, situades a l’Avinguda Tortosa i al carrer Ramon Argilés, atès que presenten “greus problemes de manteniment”. Cristina Morón lamenta la falta de neteja i de llum i alerta que les tanques de ferro estan malmeses, la qual cosa suposa un perill per a molts infants que freqüenten l’espai.

Finalment, la representant socialista també demana a l’equip de govern municipal per quin motiu s’han talat els arbres de la plaça Josep Wherle de Pardinyes. Cristina Morón explica que “Pardinyes és un barri que no es pot abandonar i que cal fer una bona inversió de manteniment”.

Paraules clau: