Lleida

El PSC presenta al·legacions als Comptes Generals de la Paeria

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

Begoña Iglesias ha afirmat que és “imprescindible” que l’equip de govern municipal reformuli els comptes, en base a l’auditoria emesa, que indica que el patrimoni de l’EMU està infravalorat en 18,3 milions d’euros

La portaveu adjunta del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Lleida, Begoña Iglesias, ha presentat al·legacions als comptes generals de la Paeria de l’exercici 2020. Begoña Iglesias ha afirmat que és “imprescindible” que l’equip de govern municipal “reformuli els comptes, en base a l’auditoria emesa, que indica que el patrimoni de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) està infravalorat en 18,3 milions d’euros”.

La representant del grup municipal socialista ha demanat al tripartit d’ERC, Junts i el Comú “actuar amb rigor i defensar una imatge seriosa i responsable de la mateixa EMU en relació a la seva estructura comptable, així com per evitar eventuals greus perjudicis”. Begoña Iglesias ha recordat que el PSC va votar en contra dels comptes generals de l’Ajuntament de Lleida per l’exercici 2020 perquè precisament “no es tenien en consideració les recomanacions que feia l’auditor en relació als comptes de l’EMU”.

La regidora del grup municipal socialista, que ha demanat a l’equip de govern municipal que “no posi en perill la imparcialitat que ha de tenir l’Ajuntament de Lleida”, ha reclamat “atendre les directius avalades per l’auditor i la Justícia, que no va donar la raó a la querella presentada pel senyor Postius”. “Lamentem que, fins ara, l’equip de govern de la Paeria hagi posat per davant la política, i no el sentit comú”, ha afirmat Begoña Iglesias, que ha conclòs que “ara s’ha demostrat la bona gestió de l’anterior govern municipal, durament criticada amb anterioritat, i que ara ha quedat avalada”.