Lleida

El PSC presenta una queixa pel que considera ús indegut de l'àrea de comunicació de la Paeria

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

La formació expressa la seva disconformitat amb el contingut publicat i demana preservar l’ètica

El grup socialista a l’Ajuntament de Lleida presentarà una queixa al Consell Editorial del consistori pel que considera un ús indegut dels recursos municipals, concretament del servei de comunicació institucional, per la publicació d’una nota de premsa d’un acte durant la Diada Nacional de Catalunya, amb data de l’11 de setembre.

La formació explica que la nota de premsa publicada per l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de Lleida, sota el títol El Roser torna a concentrar l’ofrena floral amb motiu de la Diada, no fa referència a cap acte institucional de la Paeria per la Diada Nacional de Catalunya, sinó a un acte d’ERC.

El grup municipal socialista informarà de la queixa, que serà traslladada al Consell Editorial -establert per cartipàs-, en la propera Junta de Portaveus perquè considera que l’article no compleix amb l’equilibri de continguts que ha d’oferir el servei de comunicació de la Paeria, que ha de garantir la neutralitat dels escrits, sense cap orientació o tendència. La formació expressa la seva disconformitat amb el contingut publicat i demana preservar l’ètica en l’ús del servei de comunicació.

Paraules clau: