Lleida

Larrosa presenta la seva candidatura “del canvi que posarà les persones al centre"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat del PSC a Lleida afirma que la seva formació és l’única que planteja projectes de futur per fer de la capital del Segrià una ciutat d’oportunitats per a tothom

El candidat a l’alcaldia de Lleida del PSC, Fèlix Larrosa, ha presentat aquest dimarts, al bosc urbà de Cappont, la candidatura amb què concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig per governar a la Paeria de Lleida. Un equip humà que posa “les persones al centre del nostre projecte polític”, ha afirmat Larrosa. En especial “a la gent gran, joves, infants i dones”.

El candidat ha assenyalat l’orgull que sent per aquesta candidatura, ja que “representa el que és la ciutat de Lleida, des de tots els barris, incloent-hi l’Horta”. En aquest sentit, ha agraït la seva incorporació “perquè aportaran la seva experiència, joventut i estima per la ciutat”. A més, ha afegit que “han transmès la seva confiança en què som el canvi positiu i l’única opció que ha plantejat projectes de futur per Lleida”.

Tanmateix, Fèlix Larrosa ha etzibat que el seu projecte té un objectiu clar: “fer de Lleida una ciutat d’oportunitats per a tothom, amb propostes reals i ambicioses pel conjunt de la ciutadania”. A més, ha afegit que a peu de carrer “les sensacions que rebem dels veïns i veïnes és que durant els darrers mesos han notat la bona feina que hem desenvolupat i el discurs conciliador que hem adoptat”.

Finalment, Larrosa ha destacat que la seva candidatura és “la llista del canvi, del canvi de veritat que aposta per una Lleida que dugui a terme la revolució verda, que treballi per la justícia social, els barris, els serveis, els equipaments i per la capitalitat de la ciutat”.

D’altra banda, la número dos de la llista, Begonya Iglesias, ha defensat la seva incorporació a la llista perquè “malgrat viure en un context històric on la política se centra en la confrontació, Fèlix Larrosa transmet un discurs conciliador, il·lusionant i visionari, amb un projecte de ciutat ambiciós i per a tothom”.

Per la seva part, Carme Valls, número tres de la candidatura, ha afirmat que amb Fèlix Larrosa al capdavant de l’ajuntament de Lleida “tindrem una ciutat més justa, solidària,  sostenible i igualitària”.

Xavier Rodamilans, número quatre a la llista creu fermament que Fèlix Larrosa “és el canvi real que la ciutat necesita”. El candidat ha afirmat que amb un govern socialista a la Paeria, “Lleida tindrà molts colors: el verd de l’ecologia, el morat de la igualtat i el groc de la inclusió i el diàleg”.

Finalment, Jaume Sellés, número cinc de la candidatura ha assenyalat que la seva incorporació a la llista del Fèlix és per “la visió que té de Lleida com a garant de l’equilibri territorial i la responsabilitat que té la ciutat amb el conjunt del territori”.   

 

Paraules clau: