Lleida

Larrosa lamenta la inestabilitat i desconfiança que transmet la Paeria a la ciutat de Lleida

  • PSC Lleida
  • Actualitzat:
  • Creat:

El cap de l'oposició a la Paeria ha criticat que “ERC i Junts no tenen cap projecte per a la recuperació

El cap de l’oposició a l’Ajuntament de Lleida i primer secretari del PSC a Lleida, Fèlix Larrosa, ha lamentat aquest divendres “la inestabilitat i la desconfiança que transmet l’equip de govern municipal de la Paeria a la ciutadania”. Davant de la nova crisi del govern d’entesa, que s’ha consumat amb la sortida del Comú, Fèlix Larrosa ha criticat que “ERC i Junts no tenen cap projecte per a la recuperació, tenim un alcalde que es veu aclaparat pels esdeveniments i ara, la sensació que percebem és que estem més pendents no de saber si hi haurà una propera crisi política, sinó quan es produirà”.

“La ciutadania no es mereix que Lleida s’aturi i des del PSC no la deixarem caure perquè som l’alternativa”, ha assegurat el cap de l’oposició a la Paeria, que al mateix temps ha afirmat que, des de l’oposició, “seguirem estirant el braç i aportant propostes per tots aquells projectes que beneficiïn la ciutat”. En aquest sentit, Fèlix Larrosa ha posat com a mostra la celebració dimarts del ple extraordinari, a petició del PSC, per adoptar un full de ruta per a la promoció econòmica de la ciutat de Lleida. Per això, el grup municipal socialista ha presentat més d’una desena de propostes d’acord que giren al voltant de la recuperació del sector turístic, l’impuls del sector comercial, la creació noves polítiques d’ocupació, la millora de les infraestructures i les comunicacions i reprendre les sinergies amb la Franja.

“Lleida és la segona capital de Catalunya i, com a tal, requereix de polítiques ambicioses per part de la Paeria”, ha conclòs Fèlix Larrosa, que també té previst tancar, durant la setmana que ve, la ronda de contactes amb tots els grups municipals i regidors no adscrits amb la finalitat de determinar un quadern de ruta per a la recuperació de la ciutat de Lleida.

Fitxers adjunts:

Paraules clau: