Lleida

Rodamilans presenta la seva renúncia com a regidor del PSC a l’Ajuntament de Lleida

  • Actualitzat:
  • Creat:

El regidor electe seguirà vinculat al projecte progressista dels socialistes lleidatans a través del Fòrum Jaume Magre

El regidor electe i número quatre de la llista del PSC a l’Ajuntament de Lleida, Xavier Rodamilans, ha comunicat avui que renuncia a l’acta de regidor al considerar que “com a regidor a l’oposició no podrà culminar projectes socials de calat, com ara el pacte intergeneracional que es va començar a endegar a finals de mandat i el projecte Acadèmi@18”.

Així ho ha informat aquest matí al cap de llista de la candidatura del PSC a Lleida, Fèlix Larrosa. Durant la reunió, Larrosa i Rodamilans han fet un repàs de la situació política a la ciutat de Lleida i han analitzat el paper dels regidors socialistes, que conformaran el principal grup de l’oposició amb els mateixos regidors que ERC i en condició de segona força política al Consistori, a només 81 vots de diferència dels republicans.

Coneguda la decisió de Rodamilans, Fèlix Larrosa ha agraït a qui fou tinent d’alcalde de Polítiques per als Drets de les Persones “la seva tasca al capdavant de la regidoria, així com el seu compromís amb el projecte socialista”. En aquest context, Rodamilans ha expressat la seva voluntat de “seguir vinculat al projecte progressista que representa el PSC a Lleida” i ha avançat que, “a través del Fòrum Jaume Magre, seguiré treballant amb l’objectiu de proposar una nova agenda social per a la ciutat”.

La decisió de Xavier Rodamilans suposa la incorporació de Joan Queralt, fins ara Regidor de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat, com a regidor electe del grup municipal socialista a la Paeria.