Lleida

Acció real

  • Actualizado:
  • Creado:

FÈLIX LARROSA, cap de l’oposició i líder del PSC

Tot just divendres passat celebràvem el darrer ple abans de l’estiu. Abans de l’etapa esperada per totes i tots. La del descans i la reflexió, però en cap cas, l’etapa de l’acció. Tot i que en aquest moment semblen resolts molts dels problemes que es mantenen vius des de fa anys, malauradament no és així. I sense conèixer quin és el pla de govern que es proposa per aquest mandat, encara menys es resoldran. Es tracta d’exposar amb transparència i rigor quina serà l’acció d’aquest govern. L’acció real d’aquest govern. Un govern que va arribar a un pacte d’entesa, que han anomenat canvi “honest, valent i emprenedor” per a la ciutat de Lleida. Però, més enllà de l’acord, què hi ha en el fons d’aquest pacte? Quins són els eixos de treball? Perquè hi ha comissions informatives que s’han quedat només en això, comissions?

És necessari que coneguem els eixos de treball marcats, perquè només així es podrà treballar en la resolució d’allò que ara només sembla que no en té perquè en els anteriors mandats ningú va passar a l’acció, un pensament que ens clava en una posició que no és del tot certa. I molts pensaran que sempre es pot fer més. El que és segur és que sense una línia clara d’acció real, el problema persistirà. I això és el que ningú vol.

Un canvi “honest, valent i emprenedor” requereix transparència i rigor, tots són valors democràtics que busquen el benestar de totes les persones que viuen en la nostra estimada ciutat. Passin a l’acció real, aquella que mostra la voluntat de resoldre i resol tot allò que preocupa ciutadanes i ciutadans.

Article publicat als diaris Segre i La Mañana